IMG_0284aM_edited.jpg

nekaj besed o meni

Začelo se je že, ko je majhna punčka prvič v roko dobila barvice in porisala vse prazne papirje, ki jih je bilo mogoče najti. Nato sem te slikice nadgradila v prijetne risbice in slike. Po osmih letih učenja prvih osnov slikanja v likovnem društvu, sem se vpisala na srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, za tem pa na Šolo za risanje in slikanje (Arthouse). Skozi slikanje na šoli sem nenehno iskala področje v katerem bi našla sebe. Seveda brez vaje in teoretičnih nalog ne gre, vendar sem najbolj uživala v sproščenem delu v ateljeju, kadar je naloga zahtevala malo več domišljije. Našla sem se v ilustraciji, kjer domišljija nima meja.

Po diplomi sem želela znanje nadgraditi in študij zaključila na magistrski stopnji Akademije za likovno umetnost in oblikovanje.

Vedno bolj me je zanimalo tudi oblikovanje v računalniških programih, ko pa sem dobila še prvo grafično tablico se risanje

in oblikovanje le še hitreje nadaljevalo. In zdaj sem tu, z vsem svojim (ne)znanjem in komaj čakam na nove izzive.

Če bi lahko izbrala najdragocenejšo stvar in jo podvojila bi bil to čas z osebami, ki jih imam rada in trenutki, ko uživam v svojem delu.

 

miš.png